Bar-le-Duc:
Altijd 100% natuurlijk.

Puur natuur blijft toch gewoon het lekkerst?
Daarom zijn alle Bar-le-Duc producten altijd
100% Natuurlijk. Wij geloven namelijk niet
in onnodige kunstmatige toevoegingen. Ook
bevatten alle Bar-le-Duc producten geen tot
weinig calorieën. Zo kun je altijd zorgeloos
genieten van de heerlijke Bar-le-Duc producten.

 
 
 
 
 

Kies voor het beste: Bar-le-Duc Mineraalwater


Water drinken is dus erg belangrijk om gezond te blijven. Kies dan voor het beste: Bar-le-Duc.

Bar-le-Duc mineraalwater wordt direct aan de bron gebotteld, en is daardoor altijd van constante kwaliteit.

Daarnaast is Bar-le-Duc mineraalwater zwak mineraal houdend en van nature natriumarm. Daardoor kan Bar-le-Duc ook gebruikt worden bij een zout-arm dieet en zeer geschikt is voor de bereiding van babyvoeding.

 
 

Voorwaarden gebruik website (1)


1. Het gebruik van deze site impliceert dat u deze voorwaarden aanvaardt

 
Uw toegang tot de website www.bar-le-duc.nl  en het gebruik ervan is gebonden aan de volgende gebruiksvoorwaarden en onderhevig aan alle toepasselijke wetten en voorschriften. Door deze site te bezoeken en te gebruiken verklaart u zich volledig en zonder voorbehoud akkoord met deze gebruiksvoorwaarden en erkent u dat zij alle andere overeenkomsten ter zake tussen u en United Soft Drinks B.V. (de "onderneming") vervangen. Als u deze gebruiksvoorwaarden niet volledig en zonder voorbehoud onderschrijft of aanvaardt, gelieve deze site dan te verlaten.

2. Eigendom van de inhoud

Bar-le-Duc is een gedeponeerd handelsmerk van United Soft Drinks B.V. De site en de volledige inhoud ervan, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, alle teksten en foto's ("inhoud") zijn behoudens andersluidende vermelding auteursrechtelijk beschermd en eigendom van United Soft Drinks B.V. Het gebruik van de inhoud, behalve zoals voorzien in deze gebruiksvoorwaarden, zonder de schriftelijke toelating van de eigenaar van de inhoud, is streng verboden. De gebruiker is gewaarschuwd dat United Soft Drinks B.V. zijn intellectuele eigendomsrechten op agressieve wijze en met inzet van alle rechtsmiddelen zal doen naleven, met inbegrip van strafrechtelijke vervolging.

Pagina 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

 
 
pic_capture

Varieren met Bar-le-Duc Mineraal water+

Naast het reguliere mineraalwater heeft Bar-le-Duc ook heerlijke variaties, zoals mineraalwater+. Dat is bruisend mineraalwater met een natuurlijk fruitaroma. Verder helemaal niets. 100% natuurlijk en geen suiker of calorieën. Mineraalwater + is in de heerlijke smaken Citroen, Framboos en Granny Smith verkrijgbaar