DE BAR-LE-DUC RECYCLEBAK

ZAMEL HET PLASTIC AFVAL VAN UW SPORTCLUB GESCHEIDEN IN MET DEZE GRATIS AFVALBAK!

Wilt u de bezoekers van uw sportvereniging motiveren om hun plastic flesjes in de juiste bak te gooien? De Recyclebak van Bar-le-Duc is speciaal ontworpen voor de inzameling van plastic flesjes en zal gratis bij uw sportclub geplaatst worden. Zo laat uw sportvereniging aan de bezoekers zien dat u veel waarde hecht aan een schoon en opgeruimd sportpark.

Bekijk de voorwaarden
X

De voorwaarden

Mocht u interesse hebben in een Recyclebak, dan zitten daar de volgende voorwaarden aan verbonden:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wat doet de Recyclebak precies?

  • De Recyclebak roept bezoekers van uw sportvereniging op om hun plastic flesje in de Recyclebak te doen d.m.v. de aangebrachte sticker hiernaast.
  • De inwerp opening van de Recyclebak is specifiek gemaakt voor PET flesjes, zodat het moeilijker is gemaakt om er ander soort afval in te gooien.
  • De Recyclebak wordt geleverd met een rol vuilniszakken, zodat deze direct ingezet kan worden.
  • De Recyclebak is gemaakt van recyclebaar plastic. Hierdoor kan het plastic van de Recyclebak een nieuw leven krijgen nadat deze niet meer gebruikt wordt,
  • U kunt het ingezamelde plastic afval aanbieden bij de lokale afvalverwerker. Dit plastic is in veel gevallen geld waard. Bovendien heeft u minder restafval, waardoor de kosten voor de verwerking van dit afval lager zullen worden.

Wilt u graag één of meerdere Recyclebakken op uw sportclub?

Stuur een e-mail naar Sport@Bar-le-Duc.nl met daarin een verwijzing naar de Recyclebak, dan zorgen wij ervoor dat de accountmanager in uw regio contact opneemt om een afspraak te maken.

De 10 redenen waarom u zou moeten kiezen voor een duurzame sportclub