Een evenwichtige mineralenbalans


Bar-le-Duc natuurlijk mineraalwater is van nature zuiver en heeft door de unieke mineralenbalans een zacht karakter. Bar-le-Duc is zwak mineraal houdend en natriumarm. Daardoor kan Bar-le-Duc mineraalwater door iedereen gedronken worden. Tevens is Bar-le-Duc Mineraalwater daardoor ook geschikt voor een zout-arm dieet en perfect voor de bereiding van babyvoeding. Klik hier voor de exacte mineralensamenstelling van Bar-le-Duc mineraalwater.

De oorsprong


Bar-le-Duc is ontstaan uit de regen die ver onder onze jaartelling op de Utrechtse Heuvelrug is gevallen. De lucht was toen nog schoon, er was geen sprake van milieuverontreiniging en de bodem was schoon. Druppel voor druppel sijpelde het schone water door de kleilagen heen. De teintallen meters dikke kleilagen vormen een natuurlijke filter die het water tegen elke vorm van verontreiniging beschermt heeft.

Op een diepte van 140 meter wordt het Bar-le-Duc mineraalwater gewonnen uit deze Bar-le-Duc bronnen. Dit kristalheldere mineraalwater wordt direct aan bron gebotteld. Hierdoor is Bar-le-Duc mineraalwater altijd van constante kwaliteit.